KONTAKTA OSS PÅ TCS

Vad behöver ni hjälp med?

Bifoga en fil i meddelandet med det motiv ni vill ha i tryck och ange i meddelandet vilken tjänst ni vill använda er av – Logo/ Text/ Design/ Bild/ Bildekor etc i Bifoga fil så kontaktar vi er per omgående

Telefon

(+46) 08 665 30 95
(+46) 070 496 4958

Email

info@tricolorscreen.se

Öppettider

Måndag – Fredag: 10.00 – 17.00

    Ditt namn *

    Varför våra kunder valt oss?

    Vi är mycket seriösa när det gäller den övergripande förståelsen för dess affärsrörelse och vilken kvantitet som kvalité just de behöver. För kunder som kräver lite extra omsorg. För att säkerställa att kvalitén på vår vårt tryckmaterial/arbete, undersöker vi allt en extra gång innan leverans. Vi har ägnat oss åt detta i över 28 år och har därför en bredare kompetens än många andra i vår bransch. Vi har förmågan för att säkerställa att alla våra kunder får sin beställning av högsta kvalitet när de anlitar oss. Vi använder de senaste try ck och anställer endast de bästa och mest erfarna inom kundsupport.

    Som sådan garanteras alla våra kunder en snabb svarstid på sina förfrågningar samt förstklassig service. Våra priser är de bästa på marknaden då vi presenterar alla Vår webbplats för våra kunder för mycket låga vinstmarginaler. Vårt engagemang för kvalitet och förstklassig service kan ses ur dessa aspekter: Vi erbjuder det bredaste urvalet av tjänster eftersom vi har varit i branschen redan från början. Vi har samlat på oss en stor mängd kunskap och teknisk expertis genom åren. Om du skulle ha några frågor är du välkommen att kontakta oss.