Om oss

Vi kan hjälpa dig med allt som “reklambyrån på fina gatan” kan göra. Skyllnaden är att priset blir så ofantligt mycket lägre!

 

Det finns oftast inga stordriftsfördelar när det gäller att producera reklam och informations-material. Med småskalighet blir kostnaderna alltid lägre. Men kvalitén blir ändå minst lika hög som hos “reklambyrån på finna gatan“.

 

Vi har funnit att det är bättre att jobba i ett nätverk med kompetenta skribenter, grafiska formgivare, webbkonsulter, översättare m.fl.

 

Om du väljer det alternativet slipper du vara med och betala för exclusiva kontor och höga löner till reklambyrådirektörer. Du får i stället full valuta för dina pengar. Du kan alltså vända dig till oss här i Butiken om du har fler frågor.

 

Reklamproduktion & Design

 

Hos oss på Tricolor Screen är du alltid välkommen med dina önskemål när det gäller all form av produktion & design av olika reklammedia. Vi hjälper er med all från idé till färdig produktion.

 

Vi har med stor framgång under många år hållt på med kläder, trycksaker, design av bilar och dessuton producerar vi alla storlekar på skyltar, affischer m.m. När det gäller kläder har vi ett brett sortiment av t-shirt, tröjor, jackor och mössor/kepsar.

 

Vår utställningslokal hittar du centralt beläget på GÄRDET där du överskådligt i lung och ro kan välja mellan modeller, färger, papperkvalité och format. Rådgör gärna med vår kunniga och trevliga personal vid val av rätt media och utformning.

 

Reklambyråtjänsterna omfattar allt från planering till rätt ampassade reklam och mediaval, kort som långsiktigt. Vi har också en bred enfarenhet när det gäller upplägg av kampanjer och utformning av logotyper för alla branscher/produktområden.

 

Oavett vilken behov eller tjänst du efterfrågar har vi alltid ANGENÄMA priser på det vi producerar. Slå oss en signal eller varför inte titta förbi på en kopp kaffe så får vi mera konkret diskutera om JUST er behov av reklamtjänster.

 

Varm välkommen till oss på Tricolor Screen.