Designa produkter med eget tryck

Alla typer av trycksaker

Vi har valt att fokusera på ett otroligt brett utbud av trycksaker tack vare våra 28 år i branschen. Hos oss hittar du alltid produkter med hög kvalitét och fantastiska tryckresultat.

Här ser du våra produkter för tryck

Här ser du ett urval av våra tjänster, men kom ihåg att du kan fråga oss om allt vad gäller tryck. Från början till slut.

Foldrar

Vi har lång erfarenhet av att trycka foldrar och vägleder er gärna till en säljande och attraktiv slutprodukt. Levereras vikta och färdiga i kartong. Reda att börja göra nytta för er direkt.

Broschyrer

När ni har lite mer att säga. Det är inte för inte som broschyren är en klassiker. Där står allt vad kunden behöver veta och snyggt presenterat är det också.

Affischer

Här ser du ett urval av våra tjänster, men kom ihåg att du kan fråga oss om allt tryck. Från början till slut.

Visitkort

Visitkort är mer än ett enkelt papper med kontaktinformation. Ett visitkort är ett första intryck, ett media som säger mycket om företaget bakom kortet, och kanske till och med om individen som delar ut kortet.

Etiketter

TCS utvecklar alltid etiketter ur användarnas perspektiv. Självhäftande etiketter för alla tillfällen: adressering, märkning, sortering och etikettering. I alla former, färger och format. Och för alla skrivare, med högsta bearbetningssäkerhet och bästa utskriftsresultat.

Kuvert

Kuvert för alla ändamål. Stick ut i mottagarens brevskörd med tryck på dina kuvert. Med fantasins hjälp är möjligheterna oändliga.

Klistermärken

Vi har ett brett utbud av klistermärken med tryck, som du kan få din egen text eller med text eller din logga. Om du mot förmodan inte hittar det du söker, kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning till dig.

Menyer & Bordsryttare

Ge hungriga kunder en titt på all fantastisk mat du erbjuder med praktiska och specialdesignade menyer. Lista alla dina alternativ och priser, lägg till din logotyp och kontaktinformation och krydda menyn med aptitretande foton av rätter som just tillagats i köket.

Dekaler

Komplettera din grafiska profil med tryckta dekaler. Tryckta dekaler tillverkas på vinyl som sedan konturskärs efter önskad form och storlek. Kan användas på Fordon som skyltfönster.

Rollups

Mest sålda mäss- och eventprodukten! Rollups är något som nästan varenda företag använder. Med ett lågt pris, behändigt format och oöverträffad användarvänlighet har roll ups blivit en favorit bland många.


Är det något som saknas? Kontakta oss! vi trycker på alla sorters material för alla ändamål